• Industrielaan 42b B-9660 Brakel

  • mail
  • telephone

Hout, ons vak

Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van boomstammen

DCBB is een bedrijf dat al drie generaties lang actief is in de bosbouwsector, waardoor het een schat aan ervaring en kennis heeft opgebouwd gedurende meer dan 50 jaar. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich toegelegd op bosontginning en de handel in boomstammen. Zowel nationale als internationale bedrijven kunnen er terecht voor de aankoop van stamhout in verschillende houtsoorten zoals populier, beuk, eik en es.

Bosontginning vraagt vakmanschap

De meer dan 50 jaar ervaring is het bewijs van betrouwbare kennis en staat garant voor vakmanschap op het vlak van bosexploitatie.  De bomen worden gerooid volgens een uitgekiende werkwijze onder de volledige supervisie van DCBB. Alle werken worden in eigen beheer en met eigen materiaal uitgevoerd.  Hierdoor wordt de kwaliteit van het werk gegarandeerd en wordt de eindverantwoordelijkheid door DCBB genomen.

Hout met oog voor kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij het leveren van hout. DCBB selecteert, meet en markeert alle bomen met uiterste zorg. Het bedrijf staat garant voor topkwaliteit en beschikt bovendien over een aanzienlijke voorraad boomstammen, waardoor afgesproken leveringstermijnen altijd worden nageleefd. Niet alleen in België waarderen houtverwerkende klanten dit, ook exportlanden weten inmiddels de weg naar DCBB te vinden.

OVER ONS

OVER ONS

DCBB is een 3e generatie bosexploitatiebedrijf met meer dan 50 jaar kennis en knowhow in bosontginning. Isabel De Clercq staat samen met haar man Stefaan aan het roer van het bedrijf.

MEER INFO