• Industrielaan 42b B-9660 Brakel

  • mail
  • telephone

Hout, ons vak

Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van boomstammen

DCBB  is een 3e generatie bosexploitatiebedrijf, waardoor er in het totaal meer dan 50 jaar  kennis en knowhow in het familiebedrijf aanwezig is. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in bosontginning en in de verhandeling van boomstammen. Bedrijven in zowel binnen-als buitenland kunnen er terecht voor de aankoop van stamhout in verschillende houtsoorten, hoofdzakelijk populier, beuk, eik en es.

Bosontginning vraagt vakmanschap

De meer dan 50 jaar ervaring is het bewijs van betrouwbare kennis en staat garant voor vakmanschap op het vlak van bosexploitatie.  De bomen worden gerooid volgens een uitgekiende werkwijze onder de volledige supervisie van DCBB. Alle werken worden in eigen beheer en met eigen materiaal uitgevoerd.  Hierdoor wordt de kwaliteit van het werk gegarandeerd en wordt de eindverantwoordelijkheid door DCBB genomen.

Hout met oog voor kwaliteit

Houtverwerkers zijn grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van hun grondstoffen. Alle bomen worden door DCBB zorgvuldig selecteerd, opgemeten en gemarkeerd.  DCBB staat garant voor een topkwaliteit.  Tevens beschikt DCBB over een grote voorraad boomstammen  waardoor afgesproken leveringstermijnen gerespecteerd worden. Klanten in België weten dit enorm te appreciëren, maar ook exportlanden hebben ondertussen de weg naar DCBB gevonden.

OVER ONS

OVER ONS

DCBB is een 3e generatie bosexploitatiebedrijf met meer dan 50 jaar kennis en knowhow in bosontginning. Isabel De Clercq staat samen met haar man Stefaan aan het roer van het bedrijf.

MEER INFO