• Industrielaan 42b B-9660 Brakel

  • mail
  • telephone

Over ons

In de loop der jaren heeft DCBB zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming binnen de houtsector. Onder leiding van Isabel De Clercq en haar man Stefaan, de derde generatie, ontstaat er een boeiend verhaal, gedreven door passie en toewijding voor hout en duurzaamheid, met een intrigerende toekomstvisie.

Supervisie van a tot z

DCBB voert zowel kleine als grote opdrachten uit, onder alle omstandigheden en op elk type terrein. DCBB voert alle boswerken met eigen middelen en eigen materiaal en/of met ervaren en erkende onderaannemers en medewerkers. Hierdoor wordt de kwaliteit van het werk gegarandeerd en is er slechts 1 aanspreekpunt en 1 eindverantwoordelijke.

Vakmensen met ervaring

DCBB werkt enkel met gekwalificeerd personeel, die regelmatig bijscholing volgen om zo hun vak tot in de puntjes te beheersen.
​Dit vakmanschap in combinatie met eigen materiaal maakt DCBB tot één van de belangrijkste spelers op de markt van de houtverwerkende industrie, zowel in binnen-als buitenland.

Onze missie

DCBB wil als familiebedrijf uitblinken door haar vakmanschap en haar knowhow gefundeerd op kwaliteit en respect voor het milieu en de omgeving.

FSC en PEFC

DCBB is FSC en PEFC gecertificeerd. Als bosexploitatiebedrijf hecht DCBB enorm belang aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het certificaatnummer is  FSC SGSCH-COC-001255 en PEFC CERT. SGSCH-PEFC-COC-040035

Download PEFC beleidsverklaring FSC beleidsverklaring

Erkende bosexploitant

DCBB is een erkende bosexploitant met NR 0259. Dit is een erkenning die verleend wordt voor kwaliteitsvolle werken en dit garandeert de boseigenaars dat de werken goed en zorgvuldig worden uitgevoerd.